Binnen geheel Nederland

Ruilen is altijd mogelijk

Reactie binnen 24 uur

“Zeer goede winkel, heeft veel kennis van de producten. Service is top. Jammer genoeg kon ik maar 5 sterren geven want deze winkel verdiend er veel meer”

Richard Tins

“Hele goede info gekregen en er is goed meegedacht over de benodigdheden en binnen een uur had ik al een passende offerte met de benodigde materialen en een installatie schema”

Gerrit Moed

“Vriendelijk, betrouwbaar en vooral behulpzaam. Gigantische voorraad, van zowel zeldzaam als veelvoorkomend materiaal. Jurgen staat altijd klaar met passend advies”

Callum Venmans

“Kom net terug en ben fijn geholpen met alles op voorraad hebben. Samen een mooie verlagings set op maat bij elkaar gesteld, top”

Karin Westerveld

“Big thanks Brabant Custom for your guidance & awesome products!”

David Sjouerman

Over Brabant Custom

25 jaar know-how en een wereldwijd netwerk in de lowrider- en custom car branche. Dat is Brabant Custom. Een webshop en showroom voor liefhebbers en nieuwkomers op het gebied van customizing, stancenation, lowriding en car hopping. En dan geen Chinese import of plastic rommel, maar duurzaam (handgemaakt) real American steel en degelijke Europese producten en componenten.

Neem gerust een kijkje en laat je verrassen door het enorme assortiment.

Brabant Custom heeft zich gespecialiseerd in de import en verkoop van exclusieve en duurzame after-market producten uit de custom car industrie. Dat houdt in wereldwijde import van uitsluitend luxe en kwalitatief hoogwaardige onderdelen en accessoires voor de niet-alledaagse Amerikaanse, Japanse en Europese auto’s en motoren. Bij Brabant Custom heb je de keuze uit het grootste assortiment luchtvering en kant-en-klare airride kits, specifiek gefabriceerd voor een merk en type auto.

  • Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief montage
  • De verzending binnen Nederland is geheel gratis

Liever onze producten in het echt bekijken? Bezoek dan onze showroom. Bel wel even van tevoren  (06-24968307) zodat je niet voor een gesloten deur staat.

De meeste merken en custom producten die je vindt op onze site, zijn moeilijk verkrijgbaar in Nederland en België, vaak enkel bij Brabant Custom. Scroll eens aan de linkerkant door ons menu en laat je verrassen door de veelzijdigheid aan producten. Weet je wat je zoekt? Maak gebruik van de zoekfunctie bovenin, of de sitemap te vinden onderaan de website.

Of het nou gaat om het kopen van deurscharnieren op maat, hydraulics, airride verlagingssets, luchtbalgen, chroomgrilles of luchthoorns. Bestemd voor Amerikaanse of Europese auto’s, Oldtimers of Youngtimers. Brabant Custom kan alles leveren om van jouw standaard fabrieksauto een ware custom showauto te maken.

Brabant Custom is gespecialiseerd in de levering van exclusieve chroom styling auto-accessoires als Lexani velgen voor (luxe en exotische) merken als Infiniti, Hummer, Lincoln, Lexus, Cadillac, Range Rover, Mercedes, Audi, BMW en nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Brabant Custom is continu bezig om wereldwijd de Lowrider en Custom car markt in de gaten te houden en duurzame (exclusieve) after-market producten, met de juiste prijs/kwaliteit verhouding, via haar showroom en website aan te bieden.

Alle (opbouw)producten in onze webwinkel zijn uitsluitend bedoeld voor showdoeleinden. De vermelde verkoopprijzen op deze site zijn inclusief verschuldigde (lucht)vrachtkosten, invoerrechten, BTW, transferprovisies, advertentie- en verzendkosten.

Vragen? Neem contact met ons op!