Showroom

Bij Brabant Custom kun je het gehele beschikbare assortiment van airride parts online bekijken, maar je bent ook van harte welkom in onze showroom aan de Industrieweg 3s in Vught.

Wanneer je naar onze showroom komt, kun je alle producten zien, voelen, opmeten enz. en krijg je deskundig advies.
Zo sta je nooit voor verrassingen!

Ben je al voorzien van verschillende airride onderdelen, maar weet je niet precies wat je nog mist om het geheel werkend en luchtdicht te krijgen voor jouw type auto? Neem alles mee wat je hebt naar onze showroom, en we bekijken samen hoe we jouw project tot een perfect einde kunnen brengen.

Wij weten bijvoorbeeld precies welk type schroefdraad je nodig hebt bij elk onderdeel wat je op een luchttank, luchtbalg, klep of compressor wilt aansluiten.

Brabant Custom heeft geen werkplaats en sleutelt niet aan andermans auto.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08.00 – 17.00uur.
Zaterdag 10.00 – 15.00uur.

Na 17.00uur werken wij enkel op afspraak.

Voor een bezoek aan onze showroom bel je van tevoren met 06-24968307 zodat je niet voor een gesloten deur staat
(wij zijn ook wel eens onderweg).

Hulpluchtvering, Load Lifter Support, Air Lift, wat is dat nu eigenlijk?!

Wanneer je een bestelbus of pick-up rijdt en je hebt de auto flink beladen of een zware aanhanger erachter hangen, dan zul je merken dat je minder controle hebt over de auto. Dat probleem is op te lossen met het toevoegen van luchtbalgen op de achteras of bladveren.

Hiermee verbeter je de rijeigenschappen, verminder je het “slingeren” en het is volledig instelbaar op verschillende belastingen.

Voor heel veel auto’s zijn er pasklare oplossingen verkrijgbaar, kijk maar eens in onze webwinkel bij hulpluchtvering

Maar je kunt natuurlijk ook zelf een simpele oplossing maken met luchtbalgen en een banden-vulnippel. Eventueel uit te breiden met een compressor, luchttank, kleppen, drukmeter enz.

Brabant Custom heeft alles op voorraad om dit mogelijk te maken en vandaag besteld is meestal de volgende dag al in huis!